Διαγωνισμός για τα NFP από την XM

Η XM διοργανώνει και αυτόν τον μήνα έναν διαγωνισμό, χάρη στον οποίο τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 1.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που καλεί τους επενδυτές στην αγορά του forex που διατηρούν λογαριασμό στην XM να προβλέψουν το ύψος των NFP (Non Farm Payroll – Έκθεση για την μισθοδοσία εκτός γεωργικού τομέα) που θα ανακοινώσουν οι ΗΠΑ για το μήνα Δεκέμβριο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, τα μέλη της XM είναι να προχωρήσουν σε μια πρόβλεψη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν ούτε ένα ευρώ από τον λογαριασμό τους. Ο διαγωνισμός, άλλωστε, διεξάγεται στο Facebook και το μόνο που απαιτείται είναι να είναι φίλοι της XM.

Κάθε επενδυτής, λοιπόν, θα κληθεί να προχωρήσει στην πρόβλεψή του για τα NFP, έως στις 4 Δεκεμβρίου. Ο παίχτης που θα προβλέψει σωστά θα είναι αυτός που θα κερδίσει τα 1.000 ευρώ, ενώ στην περίπτωση που κανείς δεν προβλέψει απόλυτα σωστά, νικητής θα αναδειχθεί αυτός που έχει πλησιάσει περισσότερο στον αριθμό της ανακοίνωσης.

Τα χρήματα που θα κερδίσει το τυχερό μέλος της XM, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή πίστωσης στον λογαριασμό τους. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να αυξήσουν τον όγκο των συναλλαγών (για αύξηση περιθωρίου ή μόχλευσης), αλλά όχι και ότι θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη.