Δωρεάν webinar της XM στα ελληνικά

Η XM διεξάγει ένα νέο webinar για τα μέλη της που διαμένουν στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα webinar που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και που διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα.

Αναλυτικότερα, το νέο webinar του forex broker είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Τίτλος του είναι «Βασικές Έννοιες των Τάσεων» και αντικείμενό του οι τάσεις, το φαινόμενο αυτό που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ισοτιμία ενός ζεύγους νομισμάτων.

Οι τάσεις παρατηρούνται, υπολογίζονται και προβλέπονται κατά τη διάρκεια της τεχνικής ανάλυσης και το συγκεκριμένο webinar έχει σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εφόδια, προκειμένου να αναγνωρίζουν εγκαίρως και να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις τάσεις. Είναι μάλιστα ιδανικό, τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους επενδυτές.

Το σεμινάριο, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και οι Έλληνες επενδυτές που διατηρούν λογαριασμό στην XM μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Κάθε webinar της XM, άλλωστε, διεξάγεται δωρεάν για τα μέλη της και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να δηλώσουν συμμετοχή, αφού συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής.