Δωρεάν webinar της XM στα ελληνικά

Η XM διοργανώνει ένα ακόμη δωρεάν webinar για τα μέλη της από Ελλάδα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων εκπαίδευσης και βελτίωσης των επιδόσεων στις συναλλαγές στην αγορά του forex που προσφέρει σε κάθε επενδυτή. Το webinar επικεντρώνεται αυτή την εβδομάδα στις τάσεις των τιμών και έχει τον τίτλο “Βασικές Έννοιες των Τάσεων”.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πρόκειται για ένα webinar που απευθύνεται κυρίως σε άπειρους επενδυτές, αλλά μπορεί να αποτελέσει και μια καλή επανάληψη για τους πιο έμπειρους. Επικεντρώνεται, άλλωστε, σε μια από τις πλέον βασικές έννοιες των συναλλαγών, τις τάσεις. Και σκοπός του είναι να βοηθήσει τους επενδυτές να κάνουν φίλους τους τις τάσεις, να τις αναγνωρίζουν εγκαίρως και να τις εκμεταλλεύονται προς όφελός τους. Το να αναγνωρίζει, άλλωστε, κανείς μια τάση και να είναι σε θέση να την εκμεταλλευτεί, είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος να κατορθώσει να εξασφαλίσει κέρδη από τις συναλλαγές του.

Το νέο σεμινάριο της XM, λοιπόν, διεξάγεται αυτή την Πέμπτη, 11 Ιουνίου. Ξεκινά στις 17:00 και οι συμμετέχοντες δεν έχουν παρά να συνδεθούν με το link που θα τους οδηγήσει στο webinar. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της XM και, μάλιστα, δωρεάν.