Δύο νέα webinars από την XM

Η XM συνεχίζει να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και τις επιδόσεις τους στις συναλλαγές στην αγορά του forex, διοργανώνοντας εκπαιδευτικά σεμινάρια για επενδυτές κάθε εμπειρίας. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται online και τα μέλη της XM μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν.

Το πρόγραμμα της XM, μάλιστα, περιλαμβάνει και ένα σεμινάριο που αφορά στη συνολική εκτίμηση της αγοράς κατά το 2015 και στις προσδοκίες των ειδικών για το 2016. Το συγκεκριμένο webinar διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα, στις 21 Ιανουαρίου, στις 17:00 το απόγευμα. Εισηγητής του είναι ο Μιχάλης Φλωρεντιάδης, επικεφαλής του τομέα ερευνών επενδύσεων της XM, ο οποίος θα επικεντρωθεί, μεταξύ άλλων, και στους παράγοντες που πρέπει να παρακολουθούν οι επενδυτές μέσα στο 2016.

Το δεύτερο σεμινάριο της XM, από την άλλη, διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα, και πάλι στις 21 Ιανουαρίου, στις 17:00. Θέμα του είναι η κατασκευή γραφήματος στην τεχνική ανάλυση και φιλοδοξεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα των επενδυτών στην πλήρη κατανόηση των πολύ σημαντικών γραφημάτων τιμής.

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή, εφόσον διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην XM. Με τον τρόπο αυτό, θα λάβουν το ειδικό link, το οποίο θα ενεργοποιηθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου.