Επανέρχονται τα webinars της XM

Η XM επαναφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διοργανώνει για τα μέλη της, μέσω μιας σειράς webinars, μετά από μια μικρή περίοδο διακοπών κατά την εορταστική περίοδο. Και… ποδαρικό στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2016 κάνει το webinar με τίτλο “Εκτέλεση Συναλλαγών: Η Προσέγγιση του Θεμελιώδη Αναλυτή”.

Πρόκειται για ένα webinar που επικεντρώνει στα μυστικά της θεμελιώδους ανάλυσης και υπόσχεται να βοηθήσει τους επενδυτές να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της παγκόσμιας οικονομίας, μέσω της εκμετάλλευσης των γεωπολιτικών γεγονότων και την παρακολούθηση των βασικών μακροοικονομικών δεικτών. Και με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τη θεμελιώδη προσέγγιση εκτέλεσης συναλλαγών στις αγορές και των παραγόντων που κινούν τη ζήτηση και την προσφορά σε κάθε ζεύγος νομισμάτων.

Το εν λόγω webinar, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα, στις 7 Ιανουαρίου, στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Τα μέλη της XM, μάλιστα, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν, απλά δηλώνοντας εγκαίρως συμμετοχή στην ιστοσελίδα του forex broker.