Επεκτείνεται σε Ισραήλ και Νέα Ζηλανδία η Plus500

Η Plus500 αποτελεί έναν από τους πλέον ανερχόμενους forex brokers της αγοράς και, παρά τις ατυχίες που είχε τους τελευταίους μήνες (μεταξύ των οποίων και μια αποτυχημένη προσέγγιση εξαγοράς από την Playtech), συνεχίζει να ακολουθεί ανοδική πορεία. Οι επιτυχίες της στις ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται, μάλιστα, ωθούν τους υπεύθυνους της εταιρείας σε σχέδια εξάπλωσης και στον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, επόμενοι σταθμοί της εξάπλωσης της Plus500 είναι το Ισραήλ και η Νέα Ζηλανδία. Η Plus500 αποκάλυψε τα σχέδιά της για επέκταση στις δύο χώρες, όπου έχει ήδη καταφέρει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες νόμιμης δραστηριότητας.

Αναλυτικότερα, η θυγατρική Plus500IL έλαβε ήδη την έγκριση και την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές του Ισραήλ, ενώ το ίδιο συνέβη και με την Plus500AU στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, μάλιστα, η αδειοδότησή της στις δύο χώρες αντανακλά την ποιότητα της κορυφαίας πλατφόρμας συναλλαγών της, καθώς και τη συνεχή προσπάθειά της για μια απόλυτα νόμιμη λειτουργία.

Ο Asaf Elimelech, CEO της Plus500, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πανευτυχείς που συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που απέκτησαν την άδεια στο Ισραήλ – θεωρούμε την αγορά του Ισραήλ ιδιαίτερα ελκυστική, δεδομένων των αναπτυγμένων  και καλά νομοθετημένων αγορών του. Η άδεια στη Νέα Ζηλανδία, από την άλλη, ενισχύει την υπάρχουσα αυστραλιανή άδεια που κατέχουμε, χάρη στην οποία λειτουργούμε με επιτυχία για αρκετά χρόνια”.