Επιμένουν παρά την πτώση της ισοτιμίας οι επενδυτές του Bitcoin

Το Bitcoin είδε την ισοτιμία του να δέχεται σημαντικό πλήγμα την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς σημειώθηκε σημαντική πτώση. Ωστόσο, πολλοί επενδυτές είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τα Bitcoins τους, παρά την πτώση – είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι οι επενδυτές που έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 1.000 Bitcoins αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Παρά τη σημαντική πτώση στην ισοτιμία του, οι επενδυτές εξακολουθούν να δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο Bitcoin, αναμένοντας μια νέα αύξηση στην τιμή του. Και η συγκεκριμένη τάση είναι αυτή που επιτρέπει στο κρυπτονόμισμα να μειώσει τις απώλειές του και ενδεχομένως να επιστρέψει σε ανοδική πορεία.

Οι τελευταίες κινήσεις του Bitcoin

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Bitcoin ξεκίνησε από τα $38.000, αλλά σύντομα αναγκάστηκε σε πτώση, η οποία το έφερε ακόμα και κάτω από τα $30.000. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή βρέθηκε στο επίπεδο των $28.878, λίγο πριν ξεκινήσει να κερδίζει ξανά το χαμένο έδαφος. Ωστόσο, η άνοδος της ισοτιμίας του Bitcoin είναι σταδιακή (τουλάχιστον για τα δεδομένα του κρυπτονομίσματος) και προς το παρόν έχει καταφέρει να το φέρει στα επίπεδα των $32.000. Επίσης δεν προβλέπεται να υπάρξει αύξηση πάνω από τα $35.000.

Ωστόσο, οι επενδυτές δείχνουν εμπιστοσύνη στο Bitcoin, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό ότι οι επενδυτές που έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 1.000 Bitcoins αυξήθηκαν κατά 11% μέσα στον Ιανουάριο, παρά τις αρνητικές επιδόσεις του. Όλοι οι επενδυτές, άλλωστε, θεωρούν αναπόφευκτη την αύξηση της ισοτιμίας του κρυπτονομίσματος, τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.