Και ο Ιούλιος μήνας προσφορών για την XM

Τα μέλη της XM μπορούν κάθε μήνα να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος προσφορών, κατά την εγγραφή τους, κατά τις καταθέσεις τους, αλλά και κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους. Οι προσφορές αυτές, όπως είναι φυσικό, ισχύουν και κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, και οι επενδυτές μπορούν να τις εκμεταλλευτούν με διαφορετικούς τρόπους.

Η πρώτη από αυτή τις προσφορές αφορά κάθε μέλος που προχωρά είτε στην πρώτη είτε σε οποιαδήποτε άλλη κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του. Πρόκειται για ένα διπλό bonus κατάθεσης. Το πρώτο bonus έχει ύψος 50%, μπορεί να φτάσει έως και τα 500 ευρώ και προορίζεται για όσους επενδυτές μεταφέρουν έως και 1000 ευρώ στον λογαριασμό τους. Αντίστοιχα, το δεύτερο έχει ύψος 20%, μπορεί να φτάσει έως και τα 5000 ευρώ και προορίζεται για όσους καταθέσουν περισσότερα από 1000 ευρώ στον λογαριασμό τους.

Η δεύτερη προσφορά αφορά στο πρόγραμμα επιβράβευσης της XM. Κάθε συναλλαγή μπορεί να αποφέρει πόντους επιβράβευσης (XMP) στους επενδυτές. Και τους πόντους αυτούς μπορούν έπειτα να τους ανταλλάξουν με bonus ή προνομιακές υπηρεσίες.
Η τρίτη προσφορά, μάλιστα, αποτελεί μια προνομιακή υπηρεσία που προσφέρεται δωρεάν στα μέλη της XM. Πρόκειται για τη χρήση ενός Virtual Private Server. Ο συγκεκριμένος ανήκει στην Beeks FX και προσφέρει στους επενδυτές μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας και υψηλότερες ταχύτητες συναλλαγών.

Τέλος, η XM αναλαμβάνει να καλύψει κάθε χρέωση που προκύπτει από καταθέσεις και αναλήψεις με τη χρήση επιλεγμένων μεθόδων. Με τον τρόπο αυτό, οι επενδυτές που μεταφέρουν χρήματα προς και από τον λογαριασμό τους δε θα έχουν απώλειες.

Μάθετε περισσότερα εδώ για:

κατάθεση/ανάληψη μέσω μέσω τραπεζικού εμβάσματος

κατάθεση/ανάληψη μέσω e-wallet

κατάθεση/ανάληψη μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας