Νέος διαγωνισμός για τα NFP από την XM για τον Φεβρουάριο

Η XM δίνει και αυτό το μήνα την ευκαιρία στα μέλη της να αυξήσουν σημαντικά το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό που διεξάγει στη σελίδα της στο Facebook.

Αναλυτικότερα, ο νέος διαγωνισμός καλεί τους ενδιαφερόμενους να προβλέψουν το ύψος των NFP (Έκθεση για την μισθοδοσία εκτός γεωργικού τομέα) που θα ανακοινώσουν αυτή την εβδομάδα οι ΗΠΑ. Ο διαγωνισμός θα τρέχει αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της XM στο Facebook, έως τις 3 Φεβρουαρίου, και υπόσχεται 1.000 ευρώ σε αυτόν που θα πραγματοποιήσει την πιο κοντινή πρόβλεψη!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, λοιπόν, είναι να γίνουν φίλοι της XM στο Facebook και να αφήσουν ένα μήνυμα με την πρόβλεψή τους. Εφόσον κερδίσουν, θα εξασφαλίσουν τα 1.000 ευρώ, με πίστωση στον λογαριασμό τους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, αλλά θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα στις συναλλαγές που πραγματοποιούν στην αγορά του forex, προκειμένου να αυξήσουν το περιθώριο ή το επίπεδο μόχλευσης.

Μάθετε για τους τρόπους ανάληψης:

ανάληψη μέσω μέσω τραπεζικού εμβάσματος

ανάληψη μέσω e-wallet

ανάληψη με πιστωτική/χρεωστική κάρτα