Νέος διαγωνισμός για το NFP από την XM

Η XM διοργανώνει και αυτό το μήνα τον καθιερωμένο πλέον διαγωνισμό της, ο οποίος ζητά από τους επενδυτές να προβλέψουν το ύψος του NFP (Non Farm Payroll – Έκθεση για την μισθοδοσία εκτός γεωργικού τομέα) των ΗΠΑ και υπόσχεται χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ.

Η Έκθεση του NFP αναμένεται αυτή την Παρασκευή και τα μέλη της XM έχουν διορία έως εκείνη την ημέρα (2 Οκτωβρίου) στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Έως τότε, θα πρέπει να επισκεφτούν τη σελίδα της XM στο Facebook και να συμπληρώσουν τη δική τους πρόβλεψη.

Φυσικά, πρώτα θα πρέπει να γίνουν φίλοι της XM στο Facebook και έπειτα να καταχωρήσουν την πρόβλεψή τους. Και, μόλις έρθει η ώρα της ανακοίνωσης, θα μάθουν αν είναι οι μεγάλοι νικητές που θα δουν τα 1.000 ευρώ να πιστώνονται με τη μορφή μετρητών στον λογαριασμό τους.

Η πρόβλεψή τους, τέλος, δεν είναι απαραίτητο να είναι απόλυτα ακριβής. Σε περίπτωση που δεν προβλέψει κάποιος ακριβώς το σωστό νούμερο, νικητής θα αναδειχθεί ο επενδυτής που θα έχει καταχωρήσει την πλησιέστερη πρόβλεψή.

Χάρη στο διαγωνισμό της XM στο Facebook, λοιπόν, τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 1.000 ευρώ, χωρίς καν να προχωρήσουν σε κάποια συναλλαγή στην αγορά του forex και να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σωστή πρόβλεψη για το NFP των ΗΠΑ.