Νέος διαγωνισμός στο Facebook από την XM

Για έναν ακόμη μήνα, ήρθε η στιγμή που οι αγορές έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις ΗΠΑ και στην επικείμενη ανακοίνωση των NFP (Non Farm Payroll: Έκθεση για την μισθοδοσία εκτός γεωργικού τομέα), η οποία αναμένεται να επηρεάσει την πορεία του USD και όχι μόνο. Παράλληλα, όμως, έχει έρθει και η ώρα για τα μέλη της XM να συμμετάσχουν σε έναν ακόμη διαγωνισμό που μπορεί να τους αποφέρει 1000 ευρώ σε πίστωση, απευθείας στον λογαριασμό συναλλαγών τους.

Η XM, λοιπόν, καλεί τα μέλη της να προβλέψουν το ύψος των NFP για αυτό το μήνα και να διεκδικήσουν 1000 ευρώ. Για να είναι σε θέση, όμως, να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να είναι φίλοι της XM στο Facebook.

Εφόσον, λοιπόν, πληρούν αυτή την προϋπόθεση, έχουν διορία έως τις 8 Ιουλίου, στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας), προκειμένου να στείλουν την πρόβλεψή τους μέσω Facebook. Αν προβλέψουν σωστά, θα κερδίσουν τα 1000 ευρώ. Αλλά, ακόμη κι αν κανείς δεν καταφέρει να προβλέψει ακριβώς το ύψος των NFP, νικητής θα αναδειχθεί αυτός με την πλησιέστερη πρόβλεψη.

Χάρη στο νέο διαγωνισμό της XM, λοιπόν, ένας επενδυτής θα είναι σε θέση να προσθέσει 1000 επιπλέον ευρώ στον λογαριασμό του, χωρίς καν να ρισκάρει δικά του χρήματα στις συναλλαγές στην αγορά του forex. Και με το ποσό αυτό θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επιπλέον κέρδη, πραγματοποιώντας συναλλαγές χωρίς το παραμικρό ρίσκο.