Νέο δωρεάν online σεμινάριο από την XM

Η XM προσφέρει στα μέλη της από την Ελλάδα την ευκαιρία να εντρυφήσουν στους κανόνες, στα πλεονεκτήματα και στα μυστικά της χρήσης ενός εξαιρετικά χρήσιμου εργαλείου στην τεχνική ανάλυση, μέσω του νέου webinar που διοργανώνει. Το εργαλείο αυτό δεν είναι άλλο από τους ταλαντωτές ορμής.

Οι ταλαντωτές ορμής μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερο σύμμαχο ενός επενδυτή, όταν οι αγορές κινούνται πλευρικά χωρίς ξεκάθαρη κατεύθυνση. Παράλληλα, βέβαια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην περίπτωση που εντοπίζεται μια τάση και οι επενδυτές μπορούν να κερδίσουν πολλά χρησιμοποιώντας τους.

Το συγκεκριμένο webinar της XM, λοιπόν, θα διδάξει στους συμμετέχοντες τρεις ξεχωριστούς τρόπους, προκειμένου να αναλύουν και να ερμηνεύουν τα σήματα της αγοράς με τους ταλαντωτές ορμής. Η διεξαγωγή του είναι την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) και η γλώσσα, στην οποία θα πραγματοποιηθεί είναι η ελληνική.

Επιπλέον, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο είναι δωρεάν. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην XM, είναι να συνδεθούν με αυτόν και να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Έπειτα, θα λάβουν το link που χρειάζονται, προκειμένου να συνδεθούν με το χώρο του σεμιναρίου, λίγο πριν αυτό ξεκινήσει.