Νέο δωρεάν webinar από την XM

Η XM διοργανώνει ένα ακόμη δωρεάν webinar στην ελληνική γλώσσα, για όσα μέλη της επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις επιδόσεις τους στην τεχνική ανάλυση. Το νέο webinar διεξάγεται την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και είναι επικεντρωμένο στις σύνθετες και κρυφές αποκλίσεις.

Αναλυτικότερα, όσοι παρακολουθήσουν το webinar θα μάθουν περισσότερα για το πώς πρέπει να αντιδρούν, όταν η δράση των τιμών κινείται σε αντίθεση κατεύθυνση από τους δείκτες τους. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα εξηγηθεί η σημασία της απόκλισης και της κρυφής απόκλισης, καθώς και το πώς θα πρέπει να μεταχειρίζονται τα αντίστοιχα σήματα. Και, χάρη σε αυτό, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια πλήρη κατανόηση της απόκλισης τύπου bullish, bearish, καθώς και της θετικής και της αρνητικής απόκλισης.

Το νέο webinar της XM, τέλος, ξεκινά στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) και μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν τα μέλη του forex broker. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στην XM, άλλωστε, είναι να συνδεθούν και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής.