Νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην XM

Οι συναλλαγές στην αγορά του forex απαιτούν σίγουρα προετοιμασία και αρκετές γνώσεις, ώστε τα αποτελέσματά τους να μη βασίζονται στην τύχη. Για αυτό το λόγο απαιτείται κάθε είδος εκπαίδευσης, όπως ειδικά σεμινάρια που επικεντρώνονται ειδικά στους τομείς της τεχνικής και θεμελιώδους ανάλυσης.

Τέτοιου είδους σεμινάρια διοργανώνει στην ιστοσελίδα της και η XM, η οποία φροντίζει κάθε εβδομάδα να εκπαιδεύσει τα μέλη της σε διαφορετικούς τομείς της τεχνικής ανάλυσης. Τα σεμινάρια αυτά διεξάγονται online στην ελληνική γλώσσα και, αυτή την εβδομάδα, στις 8 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια εισαγωγή στο λεγόμενο Ποτάμι του Αβράμη, τον τεχνικό δείκτη που αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμος, σε αγορές εύρους.

Όσοι, λοιπόν, παρακολουθήσουν το webinar της XM θα είναι σε θέση να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για το Ποτάμι του Αβράμη και να μαθαίνουν πότε η αγορά θα βρίσκεται σε τάση και πότε σε εύρος και, φυσικά, πώς να εκτελούν συναλλαγές και στις δύο συνθήκες.

Όπως και τα προηγούμενα σεμινάρια της XM, τέλος, το συγκεκριμένο, όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά, αλλά θα είναι και δωρεάν για τα μέλη της XM. Όσοι διατηρούν ενεργό λογαριασμό, λοιπόν, θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν δωρεάν και να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, απλά συμπληρώνοντας την ειδική αίτηση συμμετοχής.