Νέο σεμινάριο στα γραφεία της XM στο Κολωνάκι

Η XM διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο του 2016 στα γραφεία της στο Κολωνάκι (Πλατεία Κολωνακίου 21), αυτή την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα σεμινάριο που θα επικεντρώσει στην τεχνική ανάλυση και συγκεκριμένα στους σχηματισμούς ιαπωνικών κηροπηγίων.

Αναλυτικότερα, το σεμινάριο έχει τίτλο “Εισαγωγή στους Σχηματισμούς Ιαπωνικών Κηροπηγίων” και εισηγητής του είναι ο ειδικός της αγοράς του forex, κ. Μάριος Πασιαρδής. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και, χάρη σε αυτό, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν τους βασικούς σχηματισμούς κηροπηγίων και τα κεριά αναστροφής και συνέχισης, να ενισχύσουν την ικανότητα ανάγνωσης γραφημάτων και να καθορίζουν τις σωστές κορυφές και τους σωστούς πυθμένες της αγοράς.

Η διάρκειά του, από την άλλη, είναι δύο ώρες, καθώς ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα και ολοκληρώνεται στις 20:00 το βράδυ. Και, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο σεμινάριο που διεξάγει η XM, όσοι διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην ιστοσελίδα της μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται, άλλωστε, είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να δηλώσουν συμμετοχή, ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της XM.