Νέο σεμινάριο της XM στα ελληνικά

Η XM συνεχίζει να διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω του διαδικτύου (γνωστά ως webinars), δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις συναλλαγές. Το νέο webinar του forex broker θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη και ασχολείται με ένα εξαιρετικά σημαντικό φαινόμενο της τεχνικής ανάλυσης: τη στήριξη και αντίσταση των τιμών.

Το πρώτο μέρος του webinar διεξάγεται αυτή την Πέμπτη, 7 Απριλίου, στις 17:00. Χάρη σε αυτό, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν τα σημεία στήριξης και αντίστασης, τη σημασία τους και τις επιπτώσεις τους στις κινήσεις των τιμών. Επιπλέον, θα αποκτήσουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν βασικά επίπεδα σε ένα πλήθος χρονικών πλαισίων και να αναπτύξουν τα θεμέλια για να κάνουν τεχνική ανάλυση των αγορών.

Το εν λόγω webinar, τέλος, διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν για τα μέλη της XM. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο καν να πραγματοποιήσουν κάποια κατάθεση στον λογαριασμό τους και πως το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική φόρμα.