Νέο σεμινάριο της XM στην Αθήνα

Η XM συνεχίζει να εκπαιδεύει τα μέλη της από… κοντά, διοργανώνοντας χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια στα γραφεία που διατηρεί στην Αθήνα. Πρόκειται για τα γραφεία της εταιρείας στο Κολωνάκι (Πλατείας Κολωνακίου 21), τα οποία φιλοξενούν κάθε Τετάρτη κι ένα νέο φυσικό σεμινάριο.

Την επόμενη Τετάρτη, λοιπόν, στις 4 Νοεμβρίου, το σεμινάριο που διεξάγει η XM έχει θέμα τις αναστροφές των τάσεων. Εισηγητής του είναι ο κ. Μάριος Πασιαρδής, ο οποίος θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη συγκεκριμένη κίνηση των τιμών, να καθορίζουν την υψηλότερη και χαμηλότερη τιμή, να αναγνωρίζουν πότε αλλάζει κατεύθυνση η αγορά και να ενισχύσουν τις ικανότητες εκτέλεσης συναλλαγών, ακόμη και σε περιπτώσεις αναστροφής της αγοράς.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν, εφόσον διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην ιστοσελίδα της XM. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του forex broker.