Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού από τη Markets

H Markets δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν χωρίς κόπο το ποσό του λογαριασμού τους, προσφέροντας ένα νέο bonus 25%, με την επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν. Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα bonus που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έως τις 10 Απριλίου, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

Το εν λόγω bonus έχει ύψος 25% επί της κατάθεσης και μπορεί να αγγίξει έως και τα 2.000 ευρώ. Προκειμένου να το διεκδικήσουν τα μέλη της Markets, δεν έχουν παρά να προχωρήσουν στην επόμενη κατάθεση στον λογαριασμό τους. Μόλις την ολοκληρώσουν, θα λάβουν και τα χρήματα του bonus. Για παράδειγμα, αν κάποιος καταθέσει 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, θα λάβει bonus 2.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αύξηση του περιθωρίου στις επόμενες συναλλαγές των επενδυτών που θα τα κερδίσουν. Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη από τον λογαριασμό. Για να μπορέσει κάποιος επενδυτής, άλλωστε, να μεταφέρει τα χρήματα του bonus από τον λογαριασμό του, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσει έναν προκαθορισμένο όγκο συναλλαγών. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, λοιπόν, για κάθε ευρώ το bonus που κέρδισε, θα πρέπει να πραγματοποιήσει συναλλαγές αξίας 10.000 ευρώ. Για παράδειγμα, αν κάποιος κέρδισε 25 ευρώ bonus, θα πρέπει να πραγματοποιήσει συναλλαγές συνολικής αξίας 250.000 ευρώ, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει σε ανάληψή του.

Με λίγα λόγια, λοιπόν, η επόμενη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Markets, έως τις 10 Απριλίου, θα τους δώσει την ευκαιρία να αυξήσουν το ποσό του λογαριασμού τους. Και, από εκεί και πέρα, είτε αποφασίσουν να ξοδέψουν το ποσό σε συναλλαγές είτε να κάνουν υπομονή έως ότου να είναι σε θέση να το μεταφέρουν από τον λογαριασμό τους, θα έχουν κερδίσει χρήματα χωρίς ρίσκο.