Νέο webinar από την XM στα ελληνικά

Η XM προσφέρει στα μέλη της από την Ελλάδα μία ακόμη ευκαιρία να αυξήσουν τις γνώσεις τους πάνω στις μεθόδους τεχνικής ανάλυσης και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις συναλλαγές στην αγορά του forex, διοργανώνοντας ένα ακόμη δωρεάν webinar στα ελληνικά.

Το νέο webinar της XM, μάλιστα, επικεντρώνεται στον Gann, ένας από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους επενδυτές στην ιστορία. Με τίτλο «Εισαγωγή στις συναλλαγές Gann», το νέο webinar της XM θα παρουσιάσει κάποια εργαλεία και τεχνικούς δείκτες που πήραν το όνομά τους από τον διάσημο επενδυτή, όπως οι γωνίες και τα επίπεδα Gann. Χάρη σε αυτό, λοιπόν, οι επενδυτές θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτά τα εργαλεία, προκειμένου να βρίσκουν την καλύτερη στιγμή για είσοδο στην αγορά, να αναγνωρίζουν ζεύγη νομισμάτων που παρουσιάζουν ισχυρή τάση και να βρίσκουν σημαντικά σημεία καμπής της αγοράς.

Το εν λόγω webinar, τέλος, διεξάγεται αυτή την Πέμπτη, 23 Απριλίου, στις 17:00 το απόγευμα. Τα μέλη της XM, μάλιστα, δεν έχουν μόνο την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν στην ελληνική γλώσσα, αλλά και να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Άλλωστε, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ενεργός λογαριασμός στην XM και δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.