Νέο webinar για αρχάριους από την XM

Η XM διοργανώνει ένα ακόμη online εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ελληνική γλώσσα, με σκοπό να εκπαιδεύσει τα μέλη της που πραγματοποιούν συναλλαγές στην αγορά του forex σε κάθε βασική πτυχή των συναλλαγών. Τα webinars αυτά αφορούν κατά κύριο λόγο σε αρχάριους επενδυτές και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το επόμενο, το οποίο επικεντρώνεται στις βασικές έννοιες των τάσεων.

Το νέο webinar διεξάγεται την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), και θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες των τάσεων. Επίκεντρο του σεμιναρίου είναι η αναγνώριση της τάσης και η εκμετάλλευση των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν από την τεχνική ανάλυση, προκειμένου να επιτύχουν οι συναλλαγές.

Όσοι διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην ιστοσελίδα της XM, τέλος, θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν δωρεάν στο νέο webinar. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής. Έπειτα, θα λάβουν μέσω e-mail το link του webinar, το οποίο θα ενεργοποιηθεί την ώρα έναρξης.