Νέο webinar στην ιστοσελίδα της XM

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα μέλη της XM είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό webinar που αφορούσε στις έννοιες της στήριξης και της αντίστασης, στην τεχνική ανάλυση στην αγορά του forex. Το εν λόγω σεμινάριο αποτελούσε το πρώτο μέρος του webinar για την στήριξη και την αντίσταση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το δεύτερο μέρος του, αυτή την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου.

Το συγκεκριμένο webinar αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου και τιτλοφορείται “Στήριξη και Αντίσταση – Μέρος 2: Προβολή (Η Μαγεία του Fibonacci)”. Όπως φανερώνει, λοιπόν, και ο τίτλος, το νέο σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην ακολουθία Fibonacci και συγκεκριμένα στις διορθώσεις, στις προβολές, στις βεντάλιες και τα τόξα, εργαλεία που βοηθούν τους επενδυτές να εντοπίσουν μελλοντικά επίπεδα στήριξης και αντίστασης.

Το νέο σεμινάριο διεξάγεται αυτή την Πέμπτη, στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), στην ελληνική γλώσσα. Οι επενδυτές που διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στην XM, μάλιστα, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους, να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και να περιμένουν να ενεργοποιηθεί το link που θα παραλάβουν μέσω e-mail, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του webinar.