Νέο webinar της XM στα ελληνικά

Τα προηγούμενα webinars που διεξήγαγε για τα μέλη της η XM έχουν βοηθήσει ακόμη και τους πιο άπειρους επενδυτές να αναγνωρίζουν τη σημασία της αναγνώρισης των τάσεων και να είναι σε θέση να την πετύχουν. Ο forex broker, όμως, δε μένει εκεί και διοργανώνει ένα νέο σεμινάριο για τα μέλη του, επικεντρώνοντας αυτή τη φορά στους δείκτες τάσης.

Στο νέο webinar της XM, λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τους πιο αποτελεσματικούς δείκτες που θα τους βοηθήσουν να αναγνωρίζουν τις τάσεις. Παράλληλα, θα κατανοήσουν πλήρως πώς να χρησιμοποιήσουν τους Κινητούς Μέσους Όρους (ΚΜΟ) και τον δείκτη Σύγκλισης/Απόκλισης Κινητών Μέσων όρων (MACD). Τέλος, θα μάθουν περισσότερα για τις διαφορές ανάμεσα στους δείκτες ακολουθίας της τάσης και τους προπορευόμενους δείκτες.

Το εν λόγω σεμινάριο, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα, την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 17:00, και οι επενδυτές που διαθέτουν ενεργό λογαριασμό στην XM θα είναι σε θέση να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα.