Οι προσφορές της XM για τον Δεκέμβριο

Τα μέλη της XM είναι σε θέση εδώ και μερικούς μήνες να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος προσφορών, χάρη στην απόφαση του forex broker να επεκτείνει την ισχύ τους, από μήνα σε μήνα. Αν και ξεκίνησαν με σκοπό να διαρκέσουν ελάχιστους μήνες, λοιπόν, οι συγκεκριμένες προσφορές εξακολουθούν να ισχύουν και θα βρίσκονται στη διάθεση των μελών της XM και κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα πακέτο που αποτελείται από πέντε προσφορές, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν νέα και υπάρχοντα μέλη της XM. Αναλυτικότερα, οι προσφορές της XM που ισχύουν και τον Δεκέμβριο είναι οι εξής:

  • Bonus κατάθεσης 50%. Πρόκειται για ένα bonus που δικαιούνται όσα μέλη της XM προχωρούν σε κατάθεση στο λογαριασμό τους. Το εν λόγω bonus μπορεί να αγγίξει και τα 500 ευρώ και μπορούν να το εκμεταλλευτούν όσοι καταθέσουν στο λογαριασμό τους έως και 1.000 ευρώ.
  • Bonus κατάθεσης 20%. Το συγκεκριμένο bonus προορίζεται για όσους προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση και μεταφέρουν στο λογαριασμό τους περισσότερα από 1.000 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, το ανώτατο ποσό του bonus μπορεί να αγγίξει τα 5.000 ευρώ.
  • Είσοδος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της XM. Κάθε επενδυτής που διατηρεί λογαριασμό στην XM δικαιούται πόντους επιβράβευσης (XMP) για κάθε τους συναλλαγή. Για κάθε ένα στάνταρ lot, οι επενδυτές ανταμείβονται με 10 πόντους, τους οποίους μπορούν να συγκεντρώσουν και να ανταλλάξουν στην πορεία με bonus και άλλα δώρα.
  • Δωρεάν VPS. H ΧΜ προσφέρει στα μέλη της έναν δωρεάν virtual private server, χαρακτηριστικά του οποίου είναι τα αυξημένα επίπεδα πρακτικότητας, ευκολίας και ασφάλειας. Ο VPS της XM ανήκει στην Beeks FX και τα μέλη της μπορούν να τον χρησιμοποιούν δωρεάν.
  • Μηδενικές χρεώσεις σε επιλεγμένες μεθόδους συναλλαγών. Η XM καλύπτει κάθε είδους προμήθεια που ενδεχομένως προκύψει από συγκεκριμένους τρόπους καταθέσεων και αναλήψεων, προκειμένου να μη χρεώνονται στο ελάχιστο τα μέλη της που προχωρούν σε μεταφορές χρημάτων προς και από το λογαριασμό τους.

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, τα μέλη της XM έχουν μπροστά τους ένα πλήθος ευκαιριών, προκειμένου είτε να εκμεταλλευτούν πολύτιμες υπηρεσίες χωρίς κανένα κόστος είτε να αυξήσουν το κεφάλαιο του λογαριασμού τους.