Οι προσφορές της XM συνεχίζονται και τον Μάρτιο

Το πακέτο προσφορών που προορίζει για νέα και υπάρχοντα μέλη της η XM συνεχίζει να ισχύει και τον Μάρτιο, με αποτέλεσμα οι επενδυτές που διατηρούν λογαριασμό σε αυτή να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος ευκαιριών, είτε για να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε για να μειώσουν το ρίσκο συναλλαγών είτε για να εκμεταλλευτούν δωρεάν σημαντικές υπηρεσίες.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα πακέτο προσφορών που αποτελείται από δύο bonus κατάθεσης, είσοδο στο πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων της XM, δωρεάν VPS και μηδενικές χρεώσεις σε αναλήψεις και καταθέσεις με επιλεγμένους τρόπους συναλλαγών.

Τα δύο bonus αφορούν σε νέα και υπάρχοντα μέλη, τα οποία προχωρούν σε φόρτιση του λογαριασμού τους στην XM. Αναλυτικότερα, όσοι καταθέσουν έως 1.000 ευρώ δικαιούνται ένα bonus 50%, έως και το ποσό των 500 ευρώ. Αντίστοιχα, όσοι πραγματοποιήσουν κατάθεση άνω των 1.000 ευρώ δικαιούνται ένα bonus 25%, έως και το ποσό των 5.000 ευρώ.

Επιπλέον, κάθε παίχτης που διατηρεί λογαριασμό στην XM μπορεί να συγκεντρώνει τους πόντους του προγράμματος αφοσίωσης του forex broker. Οι πόντοι αυτοί συγκεντρώνονται με την πραγματοποίηση συναλλαγών και μπορούν να ανταλλαχθούν με bonus και άλλα προνόμια. Αναλυτικότερα, για κάθε συναλλαγή ενός στάνταρ lot που πραγματοποιεί κάθε μέλος κερδίζει 10 πόντους XMP.

Οι προσφορές, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Η XM δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους μέσω ενός Virtual Private Server (VPS), ο οποίος προσφέρει υψηλές ταχύτητες, ανωνυμία και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Πρόκειται για τον VPS της Beeks FX, ο οποίος διατίθεται δωρεάν για κάθε μέλος της XM.

Τέλος, μια ακόμη υπηρεσία της XM προσφέρεται δίχως χρέωση. Πρόκειται για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις, οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από μια μικρή προμήθεια, ανάλογα με τη μέθοδο πραγματοποίησης. Η XM, όμως, προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δωρεάν τις συγκεκριμένες συναλλαγές, επιλέγοντας συγκεκριμένες μεθόδους.

Χάρη στο γεγονός, λοιπόν, ότι το πρόγραμμα προσφορών της XM επεκτείνεται και μέσα στον Μάρτιο, τα μέλη της μπορούν να αποκτήσουν όχι μόνο bonus, αλλά και προνομιακές υπηρεσίες δίχως χρέωση.