Οι σχηματισμοί αναστροφής τάσης στο νέο webinar της XM

Η XM ανακοίνωσε πως το επόμενο webinar που θα διεξάγει στην ελληνική γλώσσα για τα μέλη της αφορά στους σχηματισμούς αναστροφής τάσης, ένα σημαντικό φαινόμενο στην τεχνική ανάλυση, το οποίο μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη στους επενδυτές.

Το νέο webinar της XM έχει τίτλο «Εισαγωγή στους Σχηματισμούς Αναστροφής Τάσης» και διεξάγεται την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), στην ελληνική γλώσσα. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους επενδυτές να προσθέσουν περισσότερα εργαλεία στην εργαλειοθήκη της τεχνικής ανάλυσης και να μάθουν τους βασικούς σχηματισμούς αναστροφής τάσης. Τέτοιου είδους σχηματισμοί, όπως οι Κεφάλι και Ώμοι, Διπλή Κορυφή, ABC και Swing, προειδοποιούν για την αναστροφή μιας τάσης και θα δώσουν μια νέα προοπτική στην τεχνική ανάλυση των επενδυτών.

Όπως και κάθε άλλο webinar που διεξάγει η XΜ, τέλος, τα μέλη του forex broker μπορούν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο δωρεάν. Η συμμετοχή, άλλωστε, δεν απαιτεί κάποιο αντίτιμο και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι διαθέτουν έναν ενεργό λογαριασμό στην XM είναι να συνδεθούν σε αυτόν και να συμπληρώσουν εγκαίρως την ειδική φόρμα συμμετοχής.