Παραμένουν σε ισχύ οι προσφορές της XM

H ΧΜ ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες, όχι μία, όχι δύο, αλλά ένα ολόκληρο πακέτο προσφορών που μπορούν να διεκδικήσουν τα μέλη της. Οι συγκεκριμένες προσφορές ξεκίνησαν με ορίζοντα περιορισμένης χρονικής διάρκειας, αλλά συνεχίζουν να ισχύουν, όσο οι μήνες περνούν. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της XM, νέα και παλιότερα, μπορούν να εκμεταλλεύονται τις συγκεκριμένες προσφορές και κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, απλοποιώντας τις συναλλαγές τους και κερδίζοντας σημαντικά bonus και άλλα δώρα.

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές αφορά σε κάθε κατάθεση (πρώτη ή επόμενη) που πραγματοποιούν τα μέλη της XM. Καθεμία από αυτές, λοιπόν, συνοδεύεται από ένα bonus 50%, το οποίο μπορεί να αγγίξει και τα 500 ευρώ. Τα μέλη του forex broker, μάλιστα, που θα καταθέσουν περισσότερα από 1.000 ευρώ δικαιούνται ένα έξτρα bonus, ύψους 20%, το οποίο μπορεί να αγγίξει και τα 5.000 ευρώ.

Παράλληλα, κάθε συναλλαγή των μελών της XM συνοδεύεται κι από την εξασφάλιση πόντων αφοσίωσης (XMP), οι οποίοι χρησιμεύουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης της εταιρείας. Οι επενδυτές κερδίζουν αρχικά 10 τέτοιους πόντους για κάθε στάνταρ lot που συναλλάσσονται και όσο περισσότερους συγκεντρώνουν τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν. Τους πόντους αυτούς μπορούν να τους ανταλλάζουν με bonus και άλλα δώρα.

Οι προσφορές της XM συνεχίζονται και με τη δωρεάν παροχή ενός εικονικού προσωπικού server (virtual private server – VPS). O VPS που παρέχει η XM ανήκει στην Beeks FX και προσφέρει όχι μόνο αυξημένα επίπεδα ευκολίας και πρακτικότητας στους επενδυτές, αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές τους.

Τέλος, τα μέλη της XM που πραγματοποιούν τις καταθέσεις και τις αναλήψεις με συγκεκριμένους τρόπους δεν είναι υποχρεωμένα να πληρώσουν κάποιου είδους προμήθεια για την ολοκλήρωσή τους. Η XM προτίθεται να καλύψει κάθε πιθανή προμήθεια σε όλα τα e-wallets, στις δημοφιλέστερες πιστωτικές κάρτες, αλλά και σε κάθε τραπεζικό έμβασμα που ξεπερνά τα 200 ευρώ.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, και ο Οκτώβρης είναι μήνας προσφορών στην XM, καθώς τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν τέσσερις στο σύνολο, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που τους δίνονται για bonus, δώρα, υπηρεσίες και μηδενικές χρώσεις.