Πρεσβευτής της XM ο Usain Bolt

H ΧΜ, ένας από τους δημοφιλέστερους forex brokers και στη χώρα μας, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο! Ο Usain Bolt, 9 φορές Ολυμπιονίκης και 11 φορές πρωταθλητής, είναι πλέον ο νέος πρεσβευτής της εταιρείας, για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο μοναδικός αθλητής και νέος πρεσβευτής της ΧΜ δήλωσε για τη συμφωνία: “Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με την ΧΜ. Η XM κι εγώ έχουμε παρόμοιες αξίες που μας χαρακτηρίζουν και στόχος μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Η φήμη της εταιρείας την έχει βοηθήσει να γίνει ηγέτης στον χώρο της. «Όπως και η XM, στόχος μου πάντα είναι να είμαι ο ταχύτερος”.

Αντίστοιχα, ο Chris Anthony Zacharia, διευθυντής μάρκετινγκ του ομίλου XM Group, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: “Από την ημέρα της ίδρυσής μας επαναλαμβάνουμε και υποστηρίζουμε ότι αυτό που έχει σημασία στις συναλλαγές είναι η ταχύτητα της εκτέλεσης. Έχουμε επενδύσει τεράστιους πόρους στην ανάπτυξη της υποδομής εκτέλεσης συναλλαγών μας ώστε να προσφέρουμε την ταχύτητα που έχουμε σήμερα. Δε μπορώ να περιγράψω τι σημαίνει το να έχουμε τον Usain ως πρεσβευτή της επωνυμίας μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι εμείς στην ΧΜ νιώθουμε προνομιούχοι. Εκπροσωπούμε τις ίδιες απόψεις και επικεντρωνόμαστε στις ίδιες αρχές – απλά σε διαφορετικούς χώρους. Με τον ίδιο τρόπο που η ταχύτητα και το πάθος του Usain τον έχουν κάνει αυτό που είναι σήμερα, η ταχύτητα και το πάθος έχουν κάνει την ΧΜ την εταιρεία που είναι σήμερα”.