Προσφορές και το Νοέμβριο από την XM

Το γενναιόδωρο πακέτο προσφορών της XM παραμένει σε ισχύ και το Νοέμβριο, δίνοντας στα μέλη της – νέα και υπάρχοντα – τη δυνατότητα να διεκδικήσουν bonus και άλλα προνόμια. Πρόκειται για ένα πακέτο πέντε προσφορών, το οποίο ξεκίνησε να διατίθεται το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίζει να ανταμείβει τα μέλη του forex broker και τον τρέχοντα μήνα.

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά του πακέτου αφορά σε ένα bonus κατάθεσης 50%, το οποίο μπορεί να αγγίξει και τα 500 ευρώ. Όσα μέλη της XM, λοιπόν, προχωρούν στην επόμενή τους κατάθεση, μεταφέροντας έως και 1.000 ευρώ στο λογαριασμό τους, θα λάβουν ένα bonus ίσο με το μισό του ποσού που κατέθεσαν. Όσοι, όμως, καταθέσουν περισσότερα χρήματα, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δεύτερη προσφορά της XM, η οποία χαρίζει bonus 20%, έως και 5.000 ευρώ, στην επόμενη κατάθεση. Οι δύο προσφορές, μάλιστα, μπορούν και να συνδυαστούν.

Επιπλέον, τα μέλη της XM που προχωρούν συχνά σε συναλλαγές μπορούν να συγκεντρώνουν τους πόντους αφοσίωσης (XMP) και να τους ανταλλάσσουν με bonus, επιστροφές και άλλα δώρα. Κάθε συναλλαγή ενός στάνταρ lot ανταμείβει τους επενδυτές με 10 πόντους και, όσο περισσότερους πόντους συγκεντρώσουν τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αξία του bonus που θα ξεκλειδώσουν.

Επίσης, οι επενδυτές μπορούν να εκμεταλλευτούν δωρεάν μια υπηρεσία που συνήθως συνοδεύεται από κάποιο χρηματικό αντίτιμο. Πρόκειται για την παροχή ενός εικονικού προσωπικού server (virtual private server – VPS) της Beeks FX, ο οποίος αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας στις συναλλαγές και προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα.

Τέλος, η προσφορά που ολοκληρώνει το πακέτο προσφορών της XM αφορά στις καταθέσεις των μελών της και στις προμήθειες που είναι αναγκασμένα να πληρώνουν. Χάρη σε αυτή, οι επενδυτές που θα επιλέγουν συγκεκριμένους τρόπους κατάθεσης θα τις πραγματοποιούν χωρίς καμία επιβάρυνση, για όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Χάρη σε αυτές τις προσφορές, λοιπόν, τα μέλη της XM μπορούν να κερδίσουν πολλά και κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, εκμεταλλευόμενα την επέκταση της ισχύος τους.