Σεμινάριο για τον Ichimoku Kinko Hyo από την XM

Η XM διοργανώνει ένα νέο φυσικό σεμινάριο στα γραφεία που διατηρεί στην Αθήνα (Πλατεία Κολωνακίου 21 στο Κολωνάκι), αυτή τη φορά με θέμα τον δείκτη Ichimoku Kinko Hyo. Το νέο σεμινάριο του forex broker θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα.

Τίτλος του είναι “Εκτέλεση συναλλαγών με τον Ichimoku Kinko Hyo” και επικεντρώνει στην αξία του συγκεκριμένου δείκτη, ο οποίος επιτρέπει την ανάλυση ενός γραφήματος με μια ματιά και μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές να αποφασίσουν αν πρέπει να αγοράσουν ή να πουλήσουν κάποιο ζεύγος νομισμάτων. Παράλληλα, το σεμινάριο θα τους βοηθήσει να εκτιμήσουν τη σημασία του Ichimoku Kinko Hyo και να αναγνωρίζουν αδύναμα ή δυνατά σήματα αγοράς και πώλησης.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο, όπως κα τα υπόλοιπα της XM είναι δωρεάν για τους επενδυτές που διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην ιστοσελίδα της. Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή για το σεμινάριο της Τετάρτης.