Στα επίπεδα άνω των $20.000 παραμένει το Bitcoin

Παρά τις πιέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες, το Bitcoin έχει καταφέρει να διατηρήσει την τιμή του πάνω από τα επίπεδα των $20.000. Αν και η πορεία του παραμένει πτωτική, προς το παρόν δεν παρατηρείται υψηλή μεταβλητότητα και τα $20.000 έχουν αναλάβει το ρόλο του σημείου στήριξης για το κρυπτονόμισμα.

Είναι δεδομένο, όμως, ότι η τιμή του κρυπτονομίσματος δεν παραμένει σταθερή. Αυτό φάνηκε και τις προηγούμενες ημέρες, κατά τις οποίες η τιμή του Bitcoin έπεσε και κάτω από τα $20.000. Και, σύμφωνα με τους αναλυτές, δεν αποκλείεται να το δούμε σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα, καθώς το κρυπτονόμισμα βρίσκεται σε μια πτωτική πορεία, την αποκορύφωση της οποίας δεν έχουμε δει ακόμα.

Οι προβλέψεις για τις επόμενες κινήσεις του Bitcoin

Τα επίπεδα των $17.000-$20.000 έχουν αποτελέσει τα υψηλά του 2017 για το Bitcoin και σήμερα καλούνται να παίξουν το ρόλο των επιπέδων στήριξης. Προς το παρόν, το δεύτερο επίπεδο καταφέρνει να συγκρατήσει την τιμή του Bitcoin, αλλά οι αναλυτές της αγοράς αμφιβάλλουν για το αν θα συνεχίσει να τα καταφέρνει για πολύ.

Άλλωστε, το Bitcoin δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα μόνον στον ουσιαστικό, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Όσο κι αν πολλοί επενδυτές είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν το κρυπτονόμισμα, οι περισσότεροι έχουν καταληφθεί από τη διάθεσή να πουλήσουν, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τις πιέσεις προς το Bitcoin. Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι πιέσεις αυτές θα συνεχιστούν και το ίδιο θα συμβεί και με τα σκαμπανεβάσματα της τιμής του, η οποία αναπόφευκτα θα βρεθεί ξανά κάτω από τα επίπεδα των $20.000.