Στο κλαμπ της… υποχώρησης μπαίνει το Litecoin

Το Litecoin (LTC), ένα από τα δημοφιλέστερα κρυπτονομίσματα του κόσμου, βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε υποχώρηση, καθώς η ισοτιμία του ακολουθεί πτωτική πορεία, σε αρμονία με άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Η πορεία της ισοτιμίας του LTC βρίσκεται ξανά σε πτώση, μετά από μια μικρή ανάκαμψη, και αδυνατεί να ξεπεράσει προηγούμενα όρια.

Αναλυτικότερα, το LTC/USD βρίσκεται σε σταθερή πτώση και πλέον κινείται κάτω από το 34.00, αφού έχει αποτύχει σε συνεχόμενες προσπάθειες να ξεπεράσει το όριο του 36.00.

Η πορεία του LTC τις τελευταίες ημέρες

Ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες, το LTC/USD βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδά του, παρά το γεγονός ότι συγκεκριμένες τάσεις του έδωσαν την ευκαιρία να προσπαθήσει να διεκδικήσει κέρδη. Ειδικά τις τελευταίες 24 ώρες, μάλιστα, το ζεύγος έχασε ένα επιπλέον 5% της αξίας του και βρέθηκε κάτω από το 34.00. Ακόμη και κάποιες θετικές εξελίξεις, που του επέτρεψαν να αυξήσει προσωρινά την ισοτιμία του, δεν κατόρθωσαν να του φέρουν σταθερά κέρδη.

Σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές, μάλιστα, η συγκεκριμένη πορεία δεν πρόκειται να αναστραφεί σύντομα – αν μη τι άλλο, μπορεί και να ενισχυθεί και να φέρει σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα την ισοτιμία του LTC/USD.