Συνεχίζει στο πλευρό της Ατλέτικο Μαδρίτης η Plus500

Η Plus500 διατέλεσε τα τελευταία χρόνια χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συμφωνία και για την επόμενη σεζόν. Χάρη στη νέα συμφωνία, η Plus500 διατηρεί τη θέση του μεγάλου χορηγού της Ατλέτικο, για τη σεζόν 2017-2018.

Η νέα συμφωνία επιτρέπει στην Plus500 να διαφημίζεται σε περίοπτη θέση στο γήπεδο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ το λογότυπό της θα βρίσκεται και στις φανέλες των παιχτών. Παράλληλα, το λογότυπο του forex broker θα κοσμεί πλέον και τις φανέλες προπόνησης της ομάδας, ενώ η Plus500 θα συνεχίσει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στις διαφημιστικές πινακίδες του νέου γηπέδου της ομάδας, του Wanda Metropolitano, το οποίο θα εγκαινιαστεί από την επόμενη σεζόν.

Ο Asaf Elimelech, CEO της Plus500, δήλωσε σχετικά με την ανανέωση της συμφωνίας: “Είναι τιμή μας να επεκτείνουμε τη συμφωνία μας με μια τόσο σημαντική ομάδα ποδοσφαίρου, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, για μια ακόμη σεζόν, στα βήματα της προηγούμενης, η οποία μας χάρισε πολλές συγκινήσεις. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, η οποία αποδείχθηκε πως αποτελεί έναν αρμονικό συνδυασμό ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Plus500 και μπορεί να δημιουργήσει ένα δυνατό κοινό όνομα”.