Συνεχίζεται ακάθεκτο το ράλι ανόδου του Bitcoin

Το Bitcoin συνεχίζει να κινείται ανοδικά και να διατηρεί την ορμή του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε επίπεδα ρεκόρ και να φλερτάρει ακόμα και με το ψυχολογικό όριο των $50.000. Το ράλι ανόδου που ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση της Tesla για την απόκτηση μεγάλου όγκου του κρυπτονομίσματος συνεχίζει ακάθεκτο και πολλοί επενδυτές στηρίζουν το Bitcoin, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές συγκυρίες, αλλά και την εξαιρετική ψυχολογία των αγορών.

Τις τελευταίες ημέρες, το Bitcoin ξεπέρασε τα υψηλότερα σημεία της ιστορίας του, ξεκινώντας από το επίπεδο των $43.000. Μερικές ημέρες μετά, η ισοτιμία του κρυπτονομίσματος ξεπέρασε και το επίπεδο των $45.000, στο οποίο, όχι μόνο δε συνάντησε αντίσταση, αλλά απέκτησε νέα ορμή. Πλέον, η ισοτιμία του Bitcoin έχει ξεπεράσει τα $47.000 και κινείται ακάθεκτη προς τα $50.000.

Με ορμή από την ηλεκτροκίνηση της Tesla

Το Bitcoin μας έχει συνηθίσει σε ράλι ανόδου, αφού η μεταβλητότητά του είναι αρκετά υψηλή, αλλά αυτή τη φορά το κρυπτονόμισμα έχει εξασφαλίσει ορμή από την Tesla. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι απέκτησαν Bitcoin ύψους 1,5 δις δολαρίων και έδωσαν με αυτό τον τρόπο μια ψήφο εμπιστοσύνης στο κρυπτονόμισμα. Ακολούθησαν μικρότεροι επενδυτές και πλέον φαίνεται πως η στήριξη που δέχεται το Bitcoin είναι τεράστια.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το Bitcoin να βρίσκεται εν μέσω του μεγαλύτερου άλματος στην ιστορία του, αλλά και να πλησιάζει σε πρωτοφανή επίπεδα ισοτιμίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, άλλωστε, το ψυχολογικό όριο των $50.000 βρίσκεται πολύ κοντά.