Το νέο σεμινάριο της XM στο Κολωνάκι

Η XM συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της από την Ελλάδα ευκαιρίες να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στις συναλλαγές, φροντίζοντας για την εκπαίδευσή τους. Η εκπαίδευση αυτή πλέον δε συντελείται αποκλειστικά μέσω των υπολογιστών τους (χάρη στα εκπαιδευτικά άρθρα, βίντεο, αλλά και webinars που διοργανώνει σε εβδομαδιαία βάση), αλλά και με φυσική παρουσία σε ένα από τα σεμινάρια που διοργανώνει στην Αθήνα.

Τα σεμινάρια αυτά διεξάγονται στα γραφεία της XM στην Αθήνα (Πλατεία Κολωνακίου 21, στο Κολωνάκι). Πρόκειται για φυσικά σεμινάρια που εισηγείται ο ειδικός της XM, Μάριος Πασιαρδής, τα οποία, όπως είναι φυσικό, πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα. Επιπλέον, είναι δωρεάν για τα μέλη του forex broker.

Όπως και κάθε Σάββατο, λοιπόν, και αυτό το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, η XM διοργανώνει το επόμενό της φυσικό σεμινάριο, με τίτλο “Τα Μυστικά της Πλατφόρμας MT4”. Πρόκειται για ένα δίωρο σεμινάριο (από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι), το οποίο επικεντρώνεται στις βασικές λειτουργίες της δημοφιλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας συναλλαγών που προσφέρει στα μέλη της η XM. Χάρη σε αυτό, οι παρευρισκόμενοι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μια ποικιλία διαφορετικών εργαλείων στην MT4, να μάθουν μερικά κόλπα για καλύτερες επιδόσεις, να εφαρμόζουν εργαλεία τεχνικής ανάλυσης και να επωφελούνται των ειδικών συμβούλων. Μετά το πέρας της εισήγησής του, τέλος, ο Μάριος Πασιαρδής θα απαντήσει και σε απορίες των παρευρισκομένων.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, όπως προαναφέρθηκε, είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή. Η διαδικασία, εξάλλου, είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ιστοσελίδα της XM.

Χάρη σε ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο, λοιπόν, τα μέλη της XM (ειδικά οι πιο άπειροι στις συναλλαγές) από την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν όχι μόνο τις γνώσεις τους, αλλά και τις επιδόσεις τους στις συναλλαγές.