Υποχώρησε μετά το ρεκόρ η τιμή του Bitcoin

Πριν μερικές ημέρες, το Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού σκαρφάλωσε πάνω από τα επίπεδα των $61.000 και εξασφάλισε τα περισσότερα κέρδη από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του. Ωστόσο, η ανοδική πορεία του κρυπτονομίσματος στην αγορά του forex ήταν προσωρινή και πολύ σύντομα υποχώρησε ξανά σε προηγούμενα επίπεδα.

Αυτή τη στιγμή, το Bitcoin κινείται στα επίπεδα των $56.600, πραγματοποιώντας μια σημαντική πτώση, η οποία όμως δικαιολογείται από την αυξημένη μεταβλητότητά του. Οι επενδυτές, πάντως, αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του κρυπτονομίσματος, αναζητώντας νέες ευκαιρίες κερδών.

Οι πρόσφατες κινήσεις του Bitcoin

Η ισοτιμία του Bitcoin πραγματοποίησε άλμα πριν μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ το περασμένο Σάββατο, όταν η αξία του άγγιξε τα $61.556. Φαινόταν, λοιπόν, ότι το κρυπτονόμισμα ετοιμαζόταν για μια εξαιρετική εβδομάδα.

Ωστόσο, ήδη από τις πρώτες ώρες του ανοίγματος των αγορών τη Δευτέρα, η ισοτιμία του Bitcoin ξεκίνησε να μειώνεται. Με το άνοιγμα των ασιατικών αγορών, το κρυπτονόμισμα σημείωσε πτώση, η οποία το έφερε στα επίπεδα των $54.790. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων δύο μηνών στην περίπτωση του Bitcoin και πτώση που αγγίζει το 11% από τα υψηλά επίπεδα του Σαββάτου.