ΧΜ: 400.000 υποστηρικτές στο Facebook

Τον αριθμό των 400.000 υποστηρικτών στο Facebook ξεπέρασε η XM, προσπερνώντας έναν σημαντικό σταθμό στην ιστορία της. Ο δημοφιλής forex broker συνεχίζει να προσελκύει νέους υποστηρικτές στα social media, με αποκορύφωμα το Facebook, όπου ρίχνει και το μεγαλύτερο βάρος.

Τον τελευταίο χρόνο, άλλωστε, οι εργασίες στη σελίδα της XM στο Facebook είναι πυρετώδεις. Οι υπεύθυνοι φροντίζουν όχι μόνο να ενημερώνουν τους υποστηρικτές για κάθε εξέλιξη, αλλά και να τους ανταμείβουν με δώρα μέσω διαγωνισμών. Παράλληλα, οι συντονιστές των κοινωνικών μέσων δικτύωσης της XM, μαζί με το Γραφείο Επενδύσεων και Έρευνας, στο οποίο επικεφαλής είναι ο οικονομολόγος Μιχάλης Φλωρεντιάδης, έχουν καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια, ώστε να προσθέσουν στο προφίλ της εταιρείας στο Facebook σε όσο το δυνατόν περισσότερες γλώσσες. Αποτέλεσμα αυτού είναι το προφίλ της XM στο Facebook να είναι διαθέσιμο στα αγγλικά, στα αραβικά, στα γερμανικά, στα ουγγρικά, στα ινδονησιακά, στα ιταλικά, στα ιαπωνικά, στα μαλαισιανά και στα πολωνικά – και σύντομα θα προστεθούν τα ταϊλανδέζικα και τα ρωσικά.

Η XM, λοιπόν, εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στα μέλη της, για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση που της δείχνουν, εντός και εκτός των social media. Και καλεί όσους δεν αποτελούν υποστηρικτές της στο Facebook να την επισκεφτούν στο http://www.facebook.com/xmglobal.