Η Προσέγγιση του Τεχνικού Αναλυτή: Δωρεάν webinar από την XM

H ΧΜ φροντίζει να εκπαιδεύσει τα μέλη της από Ελλάδα στα μυστικά της τεχνικής ανάλυσης, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα νέο webinar. Το εν λόγω webinar έχει τίτλο «Εκτέλεση Συναλλαγών – Η προσέγγιση του Τεχνικού Αναλυτή», και επικεντρώνεται στη διαδικασία της τεχνικής ανάλυσης – την εξέταση της προηγούμενης δράσης της τιμής ενός ζεύγους νομισμάτων, με σκοπό την πρόβλεψη των μελλοντικών της κινήσεων.

Στο εν λόγω webinar, το οποίο εισηγείται στην ελληνική γλώσσα ο ειδικός της XM επί θεμάτων forex, κ. Μάριος Πασιαρδής, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μια βασική εισαγωγή στη θεωρία του Dow, θα κατανοήσουν την τεχνική προσέγγιση στην εκτέλεση συναλλαγών στις αγορές και θα αποκτήσουν βαθύτερες γνώσεις για την ψυχολογία που βρίσκεται πίσω από τους σχηματισμούς των τιμών.

Το νέο webinar της XM πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και, όπως και σε κάθε άλλο webinar της XM, τα μέλη της μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της XM.