Η ΧΜ στο Money Show Θεσσαλονίκης

Η XM ανακοίνωσε ότι θα έχει φυσική παρουσία στη φετινή χρηματοοικονομική έκθεση Money Show που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να την επισκεφτεί και να μάθει για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Το Money Show είναι μια χρηματοοικονομική έκθεση που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, στις 27-29 Απριλίου, στο Hyatt Regency Hotel.

Η παρουσία της XM στην έκθεση

Η XM αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους forex brokers στην Ελλάδα και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το Money Show της Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία αποτελεί, μάλιστα, επίσημο χορηγό της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα θα έχει τον δικό της χώρο, προκειμένου να προβάλλει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που ήδη απολαμβάνουν τα μέλη της. Τα μέλη της ομάδας της XM θα βρίσκονται εκεί, προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους.

Αυτή, όμως, δε θα είναι η μόνη δραστηριότητα της XM στη φετινή έκθεση. Τα μέλη της XM που θα επισκεφτούν το Money Show θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ζωντανό και δωρεάν σεμινάριο, σχετικό με τις συναλλαγές σε CFDs. Αναλυτικότερα, ο επαγγελματίας εκπαιδευτής Χαράλαμπος Σπυρίδης θα εισηγηθεί ένα σεμινάριο με θέμα τη διαπραγμάτευση CFDs μερικών από τις δημοφιλέστερες ελληνικές μετοχές και την επισκόπηση της αγοράς για το έτος 2018. Το σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για τις 29 Απριλίου, στις 18:00-20:00, στην αίθουσα συνεδρίων Ephesus του Hyatt Regency Hotel.