Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στην XM

Τα μέλη της XM που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω του διαδικτύου έχουν στη διάθεσή τους κάποιες εξαιρετικές εναλλακτικές, όσον αφορά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών που χρειάζονται. Μια από αυτές τις επιλογές, μάλιστα, αναβαθμίστηκε και είναι πλέον διαθέσιμη σε νέα έκδοση.

Πρόκειται για την MT4 WebTrader, τη δημοφιλέστερη ίσως πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει η XM. Η συγκεκριμένη δεν αποτελεί παρά μια ακόμη MT4 (τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα συναλλαγών forex στο σύνολο του διαδικτύου), η οποία, όμως, δεν απαιτεί το κατέβασμα και την εγκατάσταση στον υπολογιστή. Αυτή η πλατφόρμα, λοιπόν, έγινε ακόμη καλύτερη, χάρη στην αναβάθμιση που πραγματοποίησε η XM.

Η νέα πλατφόρμα είναι βελτιωμένη, μεταξύ άλλων, στους τομείς της πρακτικότητας και της ταχύτητας, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη σε εφτά γλώσσες: στα αγγλικά, στα γερμανικά, στα κινέζικα, στα ιαπωνικά, στα πορτογαλικά, στα ρωσικά και στα ισπανικά. Σύμφωνα με την XM, σύντομα θα προστεθούν κι άλλες γλώσσες.

Παρά την αναβάθμιση της MT4 WebTrader και την ύπαρξη της νέας βελτιωμένης έκδοσης, τα μέλη της XM μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν προσωρινά την προηγούμενη έκδοση. Κάτι τέτοιο θα είναι δυνατόν έως και στις 7 Νοεμβρίου, από το webtrader.xm.com. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, η λειτουργία της παλιότερης έκδοσης θα διακοπεί και θα αντικατασταθεί με τη νεότερη.