Νέος διαγωνισμός της XM στο Facebook

H ΧΜ διοργανώνει ένα νέο διαγωνισμό για όσα μέλη της την ακολουθούν στο Facebook και υπόσχεται το ποσό των 1.000 ευρώ σε ένα νικητή. Ο νέος διαγωνισμός αφορά στο ύψος των NFP (Έκθεση για την μισθοδοσία εκτός γεωργικού τομέα) που θα ανακοινώσουν σε μερικές ημέρες οι ΗΠΑ και διεξάγεται αποκλειστικά μέσω Facebook.

Αναλυτικότερα, τα μέλη της XM καλούνται να προβλέψουν το ύψος των NFP και να διεκδικήσουν τα 1.000 ευρώ. Νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα προβλέψει ακριβώς το ποσό, ενώ αν κανείς δεν κατορθώσει μια ακριβή πρόβλεψη, θα κερδίσει αυτός με την κοντινότερη στο ποσό που θα ανακοινωθεί.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν μόνον όσοι επενδυτές διατηρούν λογαριασμό στην XM και ακολουθούν τη σελίδα της στο Facebook. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως τις 6 Ιανουαρίου, προκειμένου να συμπληρώσουν την πρόβλεψή τους και να διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό.

Ο νικητής, τέλος, θα δει τα χρήματα να μεταφέρονται απευθείας στον λογαριασμό του, με τη μορφή πίστωσης. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορεί να προχωρήσει σε ανάληψη των χρημάτων, αλλά θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει στις συναλλαγές του στην αγορά του forex, προκειμένου να αυξήσει το περιθώριο και το επίπεδο μόχλευσης.