Νέο σεμινάριο στα γραφεία της XM

H XM διοργανώνει ένα ακόμη σεμινάριο για τα μέλη της, στα γραφεία που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας (Πλατείας Κολωνακίου 21, στο Κολωνάκι). Πρόκειται για ένα σεμινάριο που διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα και στο οποίο η συμμετοχή για τα μέλη της XM είναι δωρεάν.

Αναλυτικότερα, το νέο σεμινάριο έχει τίτλο «Εισαγωγή στους Σχηματισμούς Αναστροφής Τάσης» και επικεντρώνεται στα διάφορα είδη των βασικών σχηματισμών αναστροφής. Χάρη σε αυτό, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση όχι μόνο να αναγνωρίζουν τους σχηματισμούς αυτούς, κατά την τεχνική ανάλυση, αλλά και να εφαρμόζουν τεχνικές μέτρησης για την αναγνώριση στόχων, να αναγνωρίζουν σημεία καμπής της αγοράς και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην αναγνώριση των σχηματισμών τιμών.

Το σεμινάριο, τέλος, εισηγείται ο Μάριος Πασιαρδής και διεξάγεται την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα (διαρκεί έως στις 8). Κάθε μέλος της XM, βέβαια, που διατηρεί ενεργό λογαριασμό στον forex broker μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν, απλά δηλώνοντας εγκαίρως συμμετοχή στην ιστοσελίδα της XM.