Νέο bonus συναλλαγών από την XM

Η XM ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ένα νέο bonus συναλλαγών στα μέλη της, με αφορμή το τέλος της χρονιάς. Πρόκειται για ένα bonus ύψους 100%, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 500 ευρώ.

Το εν λόγω bonus θα το δικαιούνται τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του forex broker που θα προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Εφόσον πραγματοποιήσουν την κατάθεση έως το τέλος του χρόνου, συγκεκριμένα έως τις 30 Δεκεμβρίου, θα λάβουν το bonus. Παράλληλα, δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά θα έχουν και τα νέα μέλη της XM, καθώς το νέο bonus αντικαθιστά αυτό που ισχύει για την πρώτη κατάθεση σε λογαριασμό. Το bonus, τέλος, θα δικαιούνται και όσοι έχουν ήδη εξαντλήσει το bonus των 5.000 ευρώ που δικαιούνται με κάθε νέα τους κατάθεση.

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της XM και προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους θα δουν το bonus να πιστώνεται εντός των επόμενων 24 ωρών. Τα χρήματά του, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη. Αντίθετα, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του ύψους των συναλλαγών των επενδυτών, αυξάνοντας το περιθώριο και τα επίπεδα μόχλευσης.

Οι τρόποι κατάθεσης σε λογαριασμό

κατάθεση μέσω μέσω τραπεζικού εμβάσματος

κατάθεση μέσω e-wallet

κατάθεση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα