Νέο webinar για τα μέλη της XM

Η XM διοργανώνει και αυτή την εβδομάδα ένα εκπαιδευτικό webinar, αφιερωμένο στην τεχνική ανάλυση, στη διαδικασία που είναι απαραίτητη, προκειμένου οι επενδυτές που πραγματοπιούν συναλλαγές στην αγορά του forex να καταλήγουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την μελλοντική πορεία των ισοτιμιών. Το νέο webinar διεξάγεται, φυσικά, στην ελληνική γλώσσα, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας).

Τίτλος του είναι “Εισαγωγή στους Σχηματισμούς Ιαπωνικών Κηροπηγίων” και επικεντρώνεται στην καρδιά και την ψυχή της εκτέλεσης συναλλαγών, μέσω της τεχνικής ανάλυσης. Τα ιαπωνικά κηροπήγια μπορούν να φανερώσουν τις κορυφές και τους πυθμένες των τιμών στην αγορά, προσφέροντας στους επενδυτές τη δυνατότητα να εισέλθουν και να εξέλθουν την κατάλληλη στιγμή. Στο εν λόγω webinar, λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές έννοιες και τη χρησιμότητα των ιαπωνικών κηροπηγίων.

Τα μέλη της XM που διατηρούν ενεργό λογαριασμό, τέλος, θα μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο webinar. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Με τον τρόπο αυτό, θα λάβουν ένα e-mail με τη διεύθυνση του webinar, το οποίο θα ενεργοποιηθεί λίγη ώρα πριν την έναρξή του.