Νέο webinar στα ελληνικά από την XM

Η XM συνεχίζει να εκπαιδεύει στην ελληνική γλώσσα τα μέλη της, διοργανώνοντας ειδικά webinars για τα μέλη της από Ελλάδα. Το επόμενο στη σειρά αυτών των webinars πραγματοποιείται την Πέμπτη 9 Απριλίου και επικεντρώνει στην ψυχολογία των επενδυτών.

Αναλυτικότερα, το νέο webinar της XM έχει τίτλο “Ψυχολογία του Trader” και διεξάγεται στις 9 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Κατά τη διάρκειά του, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσα χρειάζονται, προκειμένου να συνοδέψουν τη στρατηγική τους και τις ικανότητές τους στις συναλλαγές στην αγορά του forex με την κατάλληλη ψυχολογία. Ο συγκεκριμένος τομέας, εξάλλου, όχι μόνο είναι σημαντικός, αλλά αγνοείται από πολλούς επενδυτές. Χάρη στο webinar της XM, όμως, οι επενδυτές θα μάθουν να εκτιμούν τη σημασία της πειθαρχίας, να κατανοούν τους κινδύνους της αρνητικής ψυχολογίας, να αποφεύγουν τις σπασμωδικές κινήσεις που ενδεχομένως οφείλονται στο φόβο και να απολαμβάνουν τη διαδικασία συναλλαγών, μακριά από το άγχος.

Το εν λόγω webinar πραγματοποιείται, τέλος, σε συνεργασία με την Tradepedia. Επιπλέον, όχι μόνο διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα, αλλά τα μέλη της XM μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα.