Νέο webinar στα ελληνικά από την XM

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της XM συνεχίζει ακάθεκτο, δίνοντας σε χιλιάδες μέλη της (και σε επενδυτές από την Ελλάδα) τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην τεχνική ανάλυση και στις συναλλαγές. Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars), τα οποία διεξάγονται και στην ελληνική γλώσσα.

Το επόμενο τέτοιο webinar διεξάγεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας). Και τίτλος του είναι “Η Θεωρία του Αντιθέτου και Ακραίες Συνθήκες”. To εν λόγω σεμινάριο επικεντρώνει στη φιλοσοφία των αντίθετων (contrarians), οι οποίοι πιστεύουν πως, εφόσον το πλήθος κάνει λάθος στα σημαντικά σημεία καμπής της αγοράς, μπορούν να εξασφαλίσουν κέρδος, εφόσον πηγαίνουν αντίθετα με αυτό. Με λίγα λόγια, οι αντίθετοι έρχονται σε κόντρα με τα προαισθήματα της πλειοψηφίας και υιοθετούν μια ακραία και ρισκοβόρα στρατηγική. Αν, όμως, η στρατηγική αυτή εφαρμοστεί σωστά, μπορούν να εξασφαλίσουν θεαματικά κέρδη.

Το νέο webinar της XM, λοιπόν, θα επικεντρωθεί σε αυτή τη φιλοσοφία και στις στρατηγικές που υιοθετεί. Όσα μέλη του forex broker διατηρούν ενεργό λογαριασμό, μάλιστα, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της XM.