Νέο webinar στα ελληνικά από την XM

Όπως κάθε εβδομάδα, η XM διοργανώνει αυτή την Πέμπτη ένα νέο webinar εκπαιδευτικού χαρακτήρα, για τα μέλη της που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους πάνω στην τεχνική ανάλυση και τις επιδόσεις τους στις συναλλαγές στην αγορά του forex. Το νέο webinar διεξάγεται στις 3 Νοεμβρίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) και θέμα του είναι τα φαινόμενα στήριξης και αντίστασης.

Το webinar έχει τίτλο “Στήριξη και Αντίσταση – Μέρος Ι” και υπόσχεται να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες, σχετικά με τη σημασία των σημείων στήριξης και αντίστασης, τη σημασία τους και τους λόγους που τα προκαλούν. Παράλληλα, θα τους βοηθήσει να αναγνωρίζουν βασικά επίπεδα σε ένα πλήθος χρονικών πλαισίων και να αναπτύξουν τα θεμέλια για την τεχνική ανάλυση των αγορών.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άπειρους επενδυτές, αλλά συμμετοχή σε αυτό μπορούν να δηλώσουν όλοι, ανεξαρτήτως εμπειρίας. Τα μέλη της XM, μάλιστα, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να συμπληρώσουν εγκαίρως την ειδική αίτηση συμμετοχής.