Νέο webinar της XM στα ελληνικά

Η XM ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός ακόμη εκπαιδευτικού webinar για τα μέλη της. Πρόκειται για ένα online σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα, αυτή την Πέμπτη, 9 Ιουνίου. Το συγκεκριμένο webinar, μάλιστα, έχει θεματολογία που ενδιαφέρει περισσότερο τους πιο έμπειρους επενδυτές, οι οποίοι γνωρίζουν τα βασικά της τεχνικής ανάλυσης και αναζητούν νέες μεθόδους πρόβλεψης των κινήσεων της αγοράς του forex.

Τίτλος του σεμιναρίου, λοιπόν, είναι «Εισαγωγή στις συναλλαγές Gann». Όσοι το παρακολουθήσουν θα μάθουν περισσότερα για την θεωρία του Gann, ενός από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους επενδυτές στην Ιστορία. Η θεωρία του υποστηρίζει πως οι αγορές είναι κυκλικές και πως οι επενδυτές μπορούν να υπολογίσουν πού βρίσκονται στον κύκλο και να προβλέψουν τις μελλοντικές τιμές των ζευγών νομισμάτων. Χάρη στο webinar, λοιπόν, τα μέλη της XM θα αποκτήσουν τη γνώση χρήσης σχετικών εργαλείων, όπως οι γωνίες και τα επίπεδα Gann, ώστε να εντοπίζουν τα καλύτερα σημεία καμπής της αγοράς.

Το webinar, τέλος, θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή. Τα μέλη της XM, μάλιστα, που διατηρούν ενεργό λογαριασμό, μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους, να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής και έπειτα να ακολουθήσουν την κατάλληλη ώρα το σχετικό link που θα τους αποσταλεί.