Και το Bitcoin στη λίστα συναλλαγών της XM

Τα μέλη της XM, ενός από τους δημοφιλέστερους forex brokers στην Ελλάδα, έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες χρηματοοικονομικά προϊόντα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδος με τις συναλλαγές τους. Σε αυτές τις επιλογές έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη χρηματοοικονομικό μέσο: το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, το οποίο πλέον θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν σε ζεύγη οι επενδυτές που διατηρούν λογαριασμό στην XΜ.

Κέρδη μέσω του Bitcoin στην XM

Οι επενδυτές που διατηρούν τον κατάλληλο τύπου λογαριασμού στην XM, λοιπόν, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν και συναλλαγές με αντικείμενο το Bitcoin και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι θέλουν, όμως, να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με αντικείμενο το ψηφιακό νόμισμα θα πρέπει να διατηρούν λογαριασμό στην πλατφόρμα MT5.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για έναν λογαριασμό που μπορούν να διατηρούν παράλληλα όσοι διατηρούν λογαριασμό στην πλατφόρμα MT4. Ο λογαριασμός MT5 επιτρέπει τις συναλλαγές σε δημοφιλείς μετοχές, όπως οι Facebook, Apple, Tesla, Amazon, Adidas, Mastercard, Microsoft, Nestle, Samsung, UBS, Disney, Coca-Cola, Cisco, BP και άλλες, καθώς πλέον και στο Bitcoin.

Το νέο αντικείμενο συναλλαγών της πλατφόρμας ΜΤ5, τέλος, προσφέρεται σε ζεύγος με το αμερικανικό δολάριο, με την ονομασία BTC/USD.