Συνεχίζονται και τον Απρίλιο οι προσφορές της XM

Τα μέλη της XM έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το πακέτο προσφορών που έχει ανακοινώσει εδώ και μερικούς μήνες η XM και τον Απρίλιο, αποκτώντας bonus και υπηρεσίες που θα τους βοηθήσουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο στις συναλλαγές τους.

Πρόκειται για ένα πακέτο προσφορών που περιλαμβάνει όχι μόνο bonus σε κάθε νέα κατάθεση, αλλά και τη δυνατότητα ανταλλαγής bonus με έπαθλα και προνόμια, καθώς και υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν, αλλά και μηδενικές χρεώσεις. Αναλυτικότερα, οι προσφορές της XM που ισχύουν και τον Απρίλιο είναι οι εξής:

  • Bonus κατάθεσης 50%, έως και 500 ευρώ: Το συγκεκριμένο bonus δικαιούται κάθε μέλος της XM που προχωρά στην επόμενή του κατάθεση. Προχωρώντας σε μια κατάθεση έως και 500 ευρώ στον λογαριασμό τους, οι επενδυτές θα λάβουν ένα bonus 50%, έως και 500 ευρώ.
  • Bonus κατάθεσης 20%, έως και 5.000 ευρώ: Οι επενδυτές που σκοπεύουν να καταθέσουν περισσότερα από 500 ευρώ στον λογαριασμό τους δικαιούνται ένα ακόμη υψηλότερο bonus, το οποίο μπορεί να αγγίξει και τα 5.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα bonus 20%, το οποίο δικαιούνται όσοι πραγματοποιήσουν καταθέσεις μεγάλου ύψους.
  • Είσοδος στο πρόγραμμα επιβράβευσης της XM: Κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν τα μέλη της XM δεν τους ανταμείβει μόνο με πιθανά κέρδη, αλλά και με πόντους επιβράβευσης (XMP). Για κάθε ένα στάνταρ lot στις συναλλαγές τους, λοιπόν, κερδίζουν και 10 τέτοιους πόντους, τους οποίους μπορούν να ανταλλάξουν με bonus ή VIP προνόμια.
  • Δωρεάν Virtual Private Server (VPS): Τα μέλη της XM έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν και τον Virtual Private Server που προσφέρει η XM, σε συνεργασία με την Beeks FX. Ο VPS τους επιτρέπει να πραγματοποιούν συναλλαγές με γρήγορες ταχύτητες και αυξημένα επίπεδα ασφαλείας.
  • Μηδενικά τέλη σε καταθέσεις και αναλήψεις: Η XM προσφέρει στα μέλη της και την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν καταθέσεις και αναλήψεις με μηδενικές χρεώσεις. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι έχουν επιλέξει κάποιες συγκεκριμένες μεθόδους συναλλαγών, στις οποίες καλύπτουν τα κόστη.